luni, 5 iulie 2010

Actiunea ia amploare

In ultimele 48 de ore noi organizatii si institutii s-au alaturat campaniei "Maramures pentru Moldova" !

Ne bucuram sa putem anunta faptul ca ROTARACT BAIA MARE si SERVICIUL JUDETEAN DE AMBULANTA MARAMURES s-au alaturat campaniei initiate in urma cu putin timp in urma, de catre entitati semnificative ale Maramuresului, intr-un real parteneriat public-privat, cu scopul nobil de a ajuta oamenii aflati in grea suferinta in urma inundatiilor din Romania !

Astfel, Clubul ROTARACT si-a manifestat disponibilitatea de a se ralia campaniei cu resursele publicate pe blogul special creat ( vezi BLOG ) , in timp ce Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures a trimis deja in tot judetul mesaje catre toti angajatii sai indemnul de a da dovada de solidaritate si de a contribui in cadrul campaniei, in mod voluntar, cu donatii care sa vina in sprijinul sinistratilor din Moldova.

Mai mult, pe FORUMUL si site-ul EMA, in aceasta seara, ne-au sosit mesaje de la voluntarii fundatiei EMA ca situatia din Galati este una extrem de delicata si s-a lansat chiar un apel S.O.S. de catre unul din voluntarii EMA din Galati ( click aici )!Asteptam pe oricine doreste sa se implice ( persoana fizica sau juridica ) sa ia legatura cu persoanele de contact ale campaniei ( click aici ) !

Nu uitati ca EI au nevoie de NOI !

Preluat de pe www.fundatiaema.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu